Retour

Annuleren

Als je je bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een mail te sturen naar sales@underwearformen.be dan zenden we jou een annuleringsformulier toe. Is de bestelling al naar je onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zul je de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Ruilen

U hebt 14 dagen bedenktijd om uw artikel om te ruilen of terug te sturen!
De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Als iets niet past of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen, een winkelcheque vragen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres met het retourformulier dat je aanvraagd via ons mailadres sales@underwearformen.be (retour kan enkel met het retourformulier). Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Retourzendingen of ruilingen die je later dan 14 dagen na aankoop retour stuurt worden niet in behandeling genomen.
  • Het originele label dient nog aan het artikel gehecht te zijn
  • Geef op de bon of de bijgeleverde retourbon aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt of een winkelcheque wenst.
  • Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Als wij constateren dat de kleding wel is gedragen dan wordt je retourzending niet in behandeling genomen. Passen mag natuurlijk wel!
  • Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor goed.
  • Wij vergoeden alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding) of wanneer het een retour betreft de dag van ontvangst van het pakket retour. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.